Velikonoční Menu
Vážení hosté,
zveme Vás na 4-chodové Velikonoční Menu, které budeme podávat od pátku 30.3. do neděle 1.4.2018. Jaro nám už klepe na dveře a přímo vybízí k prvním procházkám. Spojte příjemné s užitečným a přijďte se dobře najíst!
4-chodové menu 590,- / osoba
S vinným doprovodem 690,- / osoba
Předkrm
Králičí hřbet v sušené šunce, hráškové pyré
Zweigeltrebe rosé, růžové suché, Vladimír Tetur
Polévka
Dýňový krém, dýňová semínka, olej
Hlavní chod
Hřbet z divokého selete, fava fazolky, šťouchané brambory
Primitivo Puglia, červené suché, Santoro
(možnost A)
Divoký losos Sockeye s holandskou omáčkou, chřest, vařený brambor
Ryzlink Vlašský, suché bílé, Vinařství Mikrosvín
(možnost B)
Dezert
Malinové tiramisu
Rezervace na info@cvilin.cz, 554 625 255, hotelové recepci