VELIKONOČNÍ MENU

2019
19 Dub

Velikonoční Menu 2019

Vážení hosté,

zveme Vás na Velikonoční 4-chodové menu, které se bude podávat od pátku 19.4. do neděle 21.4.2019 ?. Těšit se můžete na pokrmy z čerstvých jarních surovin, jako je například polévka z medvědího česneku, rizoto z mladého hrášku a mnohem více ?!

19. – 21.4.2019

590,- Kč/ osoba | bez vinného doprovodu
690,- Kč/ osoba | s vinným doprovodem


Předkrm
Velikonoční nádivka

Polévka
Krém z medvědího česneku

Hlavní chod
Jehněčí kotletky, fava fazole, topinamburové pyré

nebo

Baby kuřátko sous-vide, s citronovým máslem, rizoto z mladého hrášku

Dezert
Velikonoční tvarohový dezert s kandovaným ovocem


Rezervovat můžete na hotelové recepci, telefonicky 554 625 255 nebo prostřednictvím e-mailu info@cvilin.cz