19
Dub
Velikonoční Menu 2019
Vážení hosté,
zveme Vás na Velikonoční 4-chodové menu, které se bude podávat od pátku 19.4. do neděle 21.4.2019 ?. Těšit se můžete na pokrmy z čerstvých jarních surovin, jako je například polévka z medvědího česneku, rizoto z mladého hrášku a mnohem více ?!
19. – 21.4.2019
590,- Kč/ osoba | bez vinného doprovodu
690,- Kč/ osoba | s vinným doprovodem
Předkrm
Velikonoční nádivka
Polévka
Krém z medvědího česneku
Hlavní chod
Jehněčí kotletky, fava fazole, topinamburové pyré
nebo
Baby kuřátko sous-vide, s citronovým máslem, rizoto z mladého hrášku
Dezert
Velikonoční tvarohový dezert s kandovaným ovocem
Rezervovat můžete na hotelové recepci, telefonicky 554 625 255 nebo prostřednictvím e-mailu info@cvilin.cz